Länsi-Suomen Työturvallisuuskoulutus Oy 
LSTTK

Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi.
Työturvallisuuskorttikurssilla käydään läpi työntekijän ja työnantajan velvoitteet ja vastuut. Yhteisen työpaikan tilaajan ja toimittajan velvoitteet ja vastuut. Tapaturmien torjuntaa. Ensiaputaitoja ja toimintaa vaaratilanteessa. Työturvallisuuskorttikurssi motivoi ja herättää kiinnostusta turvalliseen työntekoon. Lisäksi Työturvallisuuskorttikurssi:
- tukee työnopastusta yhteisillä työpaikoilla
- antaa perustietoa työsuojelusta
- vähentää eri tilaajien antamaa päällekkäistä koulutusta


Työturvallisuuskortin saanti edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Työturvallisuuskortin käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta useat tilaajayritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskortin. Korttimenettely on laadittu ennen kaikkea teollisuuden yhteisille työpaikoille, mutta se soveltuu myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille, kuljetusalalle. Eli kaikkiin työpaikkoihin, joissa on kahden tai useamman eri yrityksen työntekijöitä.
Hinta: 95 € + alv
Sisältää: Koulutusmateriaalin, koulutuksen, aamukahvin, lounaan, iltapäiväkahvin, tentin ja kortin
Koulutus kestää 8 h (klo 8.00 - 16.00)
Kortti on voimassa 5 vuotta

Huhtikuun 2023 alusta voimassaolevan Työturvallisuuskortin voi uusia 4 h kertauskurssilla. Kertauskurssit järjestetään pääsääntöisesti samoina päivinä kuin koko päivän kestävät peruskurssit. Kertauskurssin hinta on 80 € + alv ja se sisältää materiaalin, kortin ja iltapäiväkahvin. Huomioi, että kertauskurssista ei saa Trafin ammattipätevyyspäivää!

 

 
 
 
Posti
Puhelu